O NAMA

Mi smo PRODEST MIKROKREDITNO DRUŠTVO

Mikrokreditno društvo „PRODEST“ društvo sa ograničenom odgovornošću (u daljem tekstu MKD Prodest) je mikrokreditno društvo koje je osnovano u skladu sa pravima, obavezama i odgovornostima koje su utvrđene Zakonom o MKO i propisima nadležne Agencije. Sa radom je počelo 12.06.2023. godine sticanjem statusa pravnog lica upisom u sudski registar nadležnog Okružnog privrednog suda u Banjoj Luci.

Društvo posluje na adresi Dositeja Obradovića 1, Banja Luka. Puno ime MKD je Mikrokreditno društvo „PRODEST“ društvo sa ograničenom odgovornošću, dok je skraćeno ime MKD PRODEST d.o.o. Banja Luka. 

MKD Prodest predstavlja nastavak uspješne misije sa Prodest MK Fondacijom koja je kroz devet godina postojanja prikupila preko 4.000 zadovoljnih klijenata, gdje su se sa jedinstvenim modelom nudile brojne mogućnosti i pogodnosti finansiranja za klijentelu. MKD Prodest ima sve najbolje karakteristike i iskustva koja je naslijedilo od Fondacije a sada ih ispoljava kroz mogućnost plasiranja kredita do 50.000 KM.

Kao i do sada u Fondaciji , odlikuje nas jednostavan proces apliciranja za sve proizvode, brz proces obrade zahtjeva za kreditiranje i tim vrhunskih profesionalaca. Svojim klijentima nastojimo pružiti punu podršku kako bi došli do ostvarenja njihovih ciljeva.

Takođe, unutar naše ponude nalaze se i nenamjenske brze gotovinske pozajmice s povoljnim uslovima kreditiranja i dostupnošću kako za zaposlene tako i za penzionere.

Odlikuje nas jednostavan proces apliciranja za sve proizvode, brz proces obrade zahtjeva za kreditiranje i tim vrhunskih profesionalaca. Svojim klijentima nastojimo pružiti punu podršku kako bi došli do ostvarenja njihovih ciljeva.

Pratite nas:

NAŠE VRIJEDNOSTI

MKD Prodest vaš je prijatelj i podrška u donošenju odluka o velikim kupovinama. Široka partnerska mreža i ponuda prodajnih mjesta, kao i jedinstven model poslovanja ono su što nas izdvaja u odnosu na konkurenciju. Značajna uloga MKD Proodest u pregovorima s prodavačima, kao i preko 4.000 zadovoljnih klijenata su dokaz naše pune posvećenosti.

NAŠI PARTNERI

Note: Carousel will only load on frontend.

NAŠA DOSTIGNUĆA I REZULTATI

0+

zadovoljnih
korisnika

0+

partnerskih prodajnih mjesta

0+

godina
postojanja